Sandnes kommune

Ung i Sandnes

Drillkonkurranse:

Sandnespokalen

Lørdag 25.mai

Foto: Rune Helliesen

Lørdag kan du se spreke utøvere danse og drille i Bogafjellhallen, og det er gratis inngang.

Ung i Sandnes
Sandnes kommune

Publisert:

Sist oppdatert: 23.05.2019 kl 22:36

Kl.10 starter kategorier med standardmusikk, og kl.13 starter kategoriene med valgfri musikk. Konkurransen er et lokalt initiativ slik at de som er tatt ut til NM i korpsdrill 23.-25. juni skal få ekstra konkurransetrening. Deltakerne kommer fra Vestlandet, og i tillegg til de som har kvalifisert seg til NM får noen ekstra fra Sandnes Sportsdrill som er arrangør delta.

I denne konkurransen konkurreres det kun i individuelle kategorier (solo) og duetter.
- One baton er drillteknikk med en drillstav til standardmusikk innenfor en radius på 5*5 meter
- Two baton er drillteknikk med to drillstaver til standardmusikk innenfor en radius på 5*5 meter
- Drilldans er drill til med ulike koreografier til valgfri musikk, skal uttrykke musikkens stemninger, tempo og tema
- Twirl er selvvalgt koreografi til standardmusikk uten fokus på musikktolkning eller bruk av kostyme eller elementer
- I klassen solo x-strut skal utøveren vise en selvvalgt koreografi som viser variasjon, styrke, balanse og god kontroll med kropp og stav. Koreografien følger formasjonen X.

Det konkurreres også i ulike aldersgrupper: juvenile, preteen, junior og senior.

Vi har tidligere presentert Sandnes Sportsdrillklubb, og dem kan du lese mer om HER.

Så enten du er interessert i å begynne med drill, eller du bare vil se disse flotte utøverne drille fletta av deg, så bør du altså ta turen til Bogafjellhallen på lørdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...